Kategorier
Medialandskapet Personligt Sociala media Tankesmulor

Dag 3 – en låt, och tjänst, som gör mig glad

Här skulle jag kunna fylla på ordentligt med otaliga exempel. Glädjen av musik är en grundbult i dä helä. Hm…att välja en sol allena känns genast som att jag tre sekunder senare kommer att komma på en än bättre.

SVÅRT att inte bli glad av You can call me Al men kanske mer har med videon att göra. But cracks me up every time.

Till slut landar jag i denna. Curious George… För varje gång jag hör den så ser jag min systerdotter, 4 år, som i baksätet på bilen sjunger med i högan sky, högt ”-Upside down!” och sedan med svengelska ord försöker lära sig texten. Det var en av hennes favoritfilmer då, Nicke Nyfiken. Jag blir även glad av videon, för VEM gillar inte en APA!

En tjänst som gör mig glad

Klart svårare och inget som direkt poppar upp. Tog upp Screenr i dag 1 och på så sätt gör den mig glad, men inte på det där smilande sättet. :) Det gör ju inte Mockflow, Writemaps, Pixlr heller, men de gläder andra när jag får de att börja använda sådana tjänster, eller visar möjligheterna.

Men ok, väljer Posterous, just för att den funkar så bra att få andra att börja blogga, eller känna att de snabbt, enkelt och utan trösklar kan SKAPA. Viktigt drivkraft…
http://www.youtube.com/watch?v=ckGUE6LprTI
Close runner up är paperl.li och twazzup

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.