Kategorier
Medialandskapet Sociala media Tankesmulor

Dag 7 – en låt som påminner mig om en särskild händelse

Sent, inte många minuter kvar, måste klara dagens uppgift, en låt och en särskild händelse. Först var jag djupt inne på DMC World Mixing Championships, Rock the Bells o allt annat galet men som av en slump dök jag på denna:

http://www.youtube.com/watch?v=LncAQR47eZo

Inte ofta jag hör låten, Queen är inget band jag fastnat för, men då, Live Aid, en sommar 1985, en 24 timmars sändning, det var en stor händelse, framför allt för en liten kid som fick se sina stars från London and LA. Jag minns väldigt tydligt Radio Ga Ga och hur hela Wembley gungade och alla följde Freddies minsta klapp och vink. Fantastiskt.

En tjänst som påminner mig om en specifik händelse

Ja, vad fasen ska jag ta fram här? Det får nog bli Verified by Visa och när jag inte kunde betala min anmälan till Sweden Social Webcamp 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=GW-NDnVefzs

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.