Kategorier
Medialandskapet Sociala media Tankesmulor

Dag 9 – en låt jag kan dansa till, lite MJ och torso

Det här borde bli lätt. Easy does it. Det här kan jag ju, dansa alltså. Varför vara blygsam? ;) Det finns mycket att hämta här, för att inte tala om  institut med lösningar på vilka rörelser som attraherar. Eller varför inte diskussionen kring vilken dansstil som jag har fastnat i.

Nånstans i tid och rum tar din hjärna beslutet, nu räcker det, nu håller jag mig till de här rörelserna! Lite som old folks där man känner att inredningen har fastnat vid ett visst designår. Fram till en viss ålder så förändrades möbler med tidens strömningar, men så en dag, när ens hem är fullt så bestäms det – jag har Alvar Aalto-skålar, Myran-stolar, barvagn och skinnfåtöljer AND I’M STICKIN’ WITH IT!

http://www.youtube.com/watch?v=TWucYbAp8Lk (tillåter inte inbäddning)

Smooth Criminal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.40 minuter in börjar det och vid 6.40 minuter in uttrycks det. That’s how I dance…

Låter det troligt? Åtminstone för mig. :)

En tjänst jag kan dansa till

Enkelt….

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.