Kategorier
Tankesmulor

Dag 10 – en låt jag kan somna till samt ett Nokiahelvete

Mitt kicka-igång-projekt 30 låtar på 30 dagar fick stå tillbaka igår på grund av Webbdagarna, så jag ligger en dag efter. Behöver alltså in med två idag.

Egentligen är uppdraget A song that makes you fall asleep och detta kan ju tolkas på två sätt. Antingen en låt som får mig att somna eller en låt jag kan somna till. I sin renaste tolkning så är det den första varianten men jag får nog välja den andra. Är en slö jävel idag…

Kan inte hjälpas, hon dyker upp ofta i liknande resonemang…

En tjänst som får mig att somna

Här vänder jag däremot på tolkningen och gör den än mer hård. För den här tjänsten är mer av något som fick mig att vilja somna ifrån allt. Vem vet, med Nokias och Microsofts nya mobila samarbete så kanske helvetet dyker upp igen. Å får vi tro IDC så lär det inte se bättre ut. Likely story…

http://www.youtube.com/watch?v=V_Mc_5AkkmI

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.