Kategorier
Medialandskapet Sociala media Tankesmulor

Dag 14 – en låt ingen förväntar sig att jag tycker om

To know others is to know oneself. Eller är det tvärtom? Men det är ju svårt att på riktigt veta hur andra ser på en själv och hur de tolkar in saker. Generellt är jag nog rätt svår att läsa av och när det kommer till musik så är jag en palett av olikheter.

Universitetsvärlden, studentlägenhet, LiU, Mjärdevi, the -90s. Boo Yaa…

Samtidigt som jag är svag för det som berättar. Det som är tydligt. Det som använder och utnyttjar våra mest mänskliga uttryck. Den som ser bortom yta märker även att Boo Yaa och Les Miserables inte är så olika i sina uttryck och budskap. Det handlar om något grundläggande jag berörs av.

http://www.youtube.com/watch?v=odrZ6NtPR2M

En tjänst som ingen förväntar sig att jag gillar

Inte en aning…

 

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.