Kategorier
Medialandskapet Sociala media Tankesmulor

Dag 18 – en låt jag önskar ofta hördes på radion, samt lite Grekland och lakrits

Är väl mer, låtar jag önskar att andra hörde mer på radion. Här skulle ju en kanal som Mix Megapol få vatten på sin kvarn, eftersom de spelar nya och gamla låtar, men jag står kvar i mitt dissande av gubbradio.

Sen, vill nog inte höra en och samma låt ofta, om och om igen, på radion. Det skulle förta lite av charmen.

En låt jag ofta verkar återkomma till är Solsbury High. Den finns med i flera av mina Spotifylistor och den har på nåt sätt ”alltid” funnits med. Hittade en något märklig nutida version av herr Gabriel på tuben. Håll till godo:

Men, om vi nu släpper gubbspåret, och går på ett annat…wtf…kan inte hjälpas tydligen. För om jag ska välja något som borde spelas mer i radioskvalet så hamnar jag ändå till slut i Grekland…

Min vana trogen, varför fastna bara för ett alternativ.

And of that note, var jag egentligen skulle vilja ha varit under helgen är Lakritsfestivalen. Allt jag kunde skrapa ihop här hemma var en liten påse Djungelvrål…men…inte fy skam!

Del av 30 låtar på 30 dagar

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.