Kategorier
Medialandskapet Sociala media Tankesmulor

Dag 21 – en låt jag lyssnar på när jag är glad samt lite barfotasprång

Jag verkar ha en passande Spotifylista för detta – Ofrivilligt glad.  Några tunes som mer är att de får fram leenden hos mig, inte direkt sådana jag spelar när jag är glad. Men borde finnas någon lämplig i listan, hm. Kopplingen till utmaningen vid dag 3 – en låt, och tjänst, som gör mig glad, är ju uppenbar, får se till att inte upprepa samma.

Ligger lite i sakens natur att om jag är glad spelar det ingen roll vilken låt som spelas eller som jag hör på. Har svårt att sätta mig in i att jag i glatt tillstånd tänker, ”den där låten vill jag höra nu!” Eller det kanske jag gör? Vad fasen…har jag ens koll på mina egna tankar? Note to myself: Skriv inte saker när jag är trött…

Är ju egentligen en nyans av tragik i den här sången. Men det går ju inte stå emot lira lara loppan… :)

http://www.youtube.com/watch?v=CW_tjOgCr9Q

En tjänst jag använder när jag är glad

Efter tanke och klurighet så landar jag på Runkeeper. För det är nog bara när jag känner glädje som jag är ute i mina Fivefingers och Runkeeper. Nu var det ett tag sedan ska erkännas…är ju svårt att mörka med öppen profil. Men skyller på vinter och skadad vad… ;)

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.