Kategorier
Medialandskapet Sociala media Tankesmulor

Dag 22 – en låt jag lyssnar på när jag är ledsen

Som nu…

Men kolla klippet, det är ju helt fantastiskt! Det är som att direkt förflyttas till en exposé av tonårsrum på sen 80, tidigt 90-tal. Dessa fantastiska enhörning-ros-motljus-boy-meet-girl-på-strand…går ju inte stå emot! Gee…

Nåja, tänk bort det visuella och lyssna istället.

En tjänst jag använder när jag är ledsen

Då blir det förmodligen något mer analogt, eller Spotify i mobilen. Men som många andra, köper mig väl lite gladhet, förpackat i godis, nya böcker, nåt klädesplagg, osv. ;) Så i så fall, VISA betalningstjänster.

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.