Kategorier
Tankesmulor

Trött på grupper som redan borde ha gjort sitt jobb

Det har dragits igång en Facebook-grupp (förtjänstfullt av Lina Rudin) tillägnat Sociala medier i offentlig sektor och på kort tid har den fyllts med medlemmar. Inte första gruppen som skapats på ett socialt nätverk med det ämnet, finns även en välanvänd #smios på Twitter som varit igång ett bra tag. Å jag kan inte hjälpa det, men en del av mig tycker det är en onödig grupp. Den är onödig på så sätt att den borde inte behövas nu. Offentlig sektor och myndighetssverige har PRATAT om sociala medier alltför länge. Just fuckin’ do it… 

Med det sagt, jo, gruppen kommer nog finna en bra form med givande utbyte och erfarenheter som kommer stärka närvaron. 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.