Kategorier
Tankesmulor

Ingen tvekan om saken. Med 10 årsmärket sedan 9/11 inom räckhåll så kommer flöden på sociala nätverk att svämma över på dagen, +- n dagar.  Washingtonpost vill t ex samla de personliga upplevelserna av förändringar som skett. Hur? • Tweet us your photos with the hashtag #911changes • Post your photos to our Facebook page:facebook.com/washingtonpost. • E-mail your photos to userpics@washpost.com or upload them directly to our user gallery. washingtonpostinnovations:
We want to know how the world looks differently to you because of 9/11, in ways big and small. Have government buildings been closed off in your area? Is your commute different? Are there artistic displays or memorials in your neighborhood?

Social content will be monumental: How did 9/11 change your world? @innovations

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.