Kategorier
Tankesmulor

Rör på dig för satan! Några chins och några squats. Hur svårt kan det vara? Så hääär ser det inte ut

Rör på dig för satan! Några chins och några squats. Hur svårt kan det vara? Så hääär ser det inte ut på kontoret. Eller förresten, vad vet jag om det…gissar att det är som i gamla Larson stripen med kor på ett fält.

washingtonpostinnovations:

A workout at work: 12 office exercises

The Post’s infographics department tested 12 exercises for a week to see which ones real people could incorporate into a workday. These moves were recommended by experts whose jobs involve studying motion, preventing obesity and generally getting people off their duffs.

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.