Kategorier
Arbeta med kommunikation Konceptualisering Tankesmulor

Hångla på avstånd med mr Potato Head

Äntligen, vetenskapen börjar hitta rätt även inom avståndsverkan och multimodalitet, tjoho! Finally…för du som vill hångla upp dina nära och kära men har svårt att överbrygga avståndet. Ta fram din lilla buddy, din kissing buddy, och gå loss.

No transmitting of diseases guaranteed…

Obs, krävs flash för embed tydligen, annars http://bcove.me/3symlr3g

Potatishuvudet har ett namn – Kissenger. ”People have found it a very positive way to improve intimacy in communications with their partners when they are apart,” claims Hooman Samani of Singapore-based Lovotics, which developed the device.

Jag trort!

 

Av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson, skribent och kreatör för webbplatsen. De tankar, idéer och åsikter som uttrycks här är mina egna som privatperson.